bl-6720-Carolien en Eloise gitaar HR

Onze aanpak

Soms overkomt je een ongelukkige gebeurtenis, buiten je schuld om. Zo kun je slachtoffer worden van een verkeersongeval of vallen door het opspringen van de hond van een ander. Ook op het werk kan van alles gebeuren. Bijvoorbeeld als je een onveilig product gebruikt of met machines aan de slag gaat. Een ongeval zit nou eenmaal in een klein hoekje.

Iedereen is anders

Blink ontzorgt vanuit persoonlijke behoeftes, want iedereen is anders. Vooraf bespreken we bijvoorbeeld wat je prettig contact vindt: een bezoek aan huis, beeldbellen of een telefoongesprek. Ook kun je aangeven hoe je het liefst van de zaak op de hoogte blijft. Alles mag, veel kan.

Betrokken

Blink is betrokken. De behandelaar van je zaak gaat voortvarend aan de slag en blijft continu in beeld. Heb je een vraag, een opmerking of wil je gewoon even wat kwijt? Dan word je altijd door je behandelaar zelf of de assistent te woord gestaan. Zij geven je meteen een passend antwoord.

Jij hebt de regie

Blink vindt het razend belangrijk dat jij degene bent met de touwtjes in handen. We hebben geen vast protocol of vormgegeven beleid voor de manier waarop we jouw dossier behandelen. De strategie bepalen we samen mét jou.

O, en… we zijn niet van de stapels dossiers. Zo kunnen wij iedere client efficiënt en vlot helpen. En, ook niet onaardig om te weten, onze diensten zijn gratis.

Meld jouw letselschade