Blink banner met hondje en appeltje

Kwaliteit

Blink vindt kwaliteit belangrijk!

De titel ‘jurist’ is helaas niet beschermd. Daardoor heeft onze branche te maken met ondeskundige letselschade-adviseurs die niet altijd het belang van het slachtoffer voor ogen hebben. Zo worden zij nog erger benadeeld en zijn zij twee keer slachtoffer van hetzelfde ongeval.

Voor ons is deskundigheid en kennis erg belangrijk. Daarom zijn onze experts meester in de rechten en NIVRE register expert. Daarnaast laten wij ons toetsen door de Letselschaderaad om onze kwaliteit te waarborgen. Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat wij het Nationaal Keurmerk Letselschade hebben.

Na het behalen van het Nationaal Keurmerk Letselschade, was voor ons de volgende stap om ons aan te sluiten bij de Branchevereniging NLE. Slechts letselschadebureaus mét het keurmerk kunnen onderdeel uitmaken van de branchevereniging die zich inzet voor de belangen van slachtoffers en belangenbehartigers.

Branchevereniging NLE is een vereniging van gespecialiseerde letselschadebureau ‘s met één doel voor ogen: het slachtoffer bijstaan en voorzien van passende, deskundige hulp.

Daarnaast houden wij ons aan de Gedragscode Behandeling Letselschade en de Medische Paragraaf.

Heb je een vraag? We horen graag van je.